PalvelutWMC Karting autot
Kalusto
Kuvagalleria
Yhteystiedot
WMC KARTING -AUTOT
WMC kartingauto on syntynyt eri alojen ammattilaisten työn tuloksena. Runkomoottori ja tekniset ratkaisut muodostavat kokonaisuuden, jota on testattu 8 vuoden ajan kartingradalla normaalissa vuokrakäytössä. Tekniset ratkaisut ovat osoittautuneet onnistuneiksi ja turvallisuus on parantunut. Tärkeää on ollut myös asiakkailta saatu palaute.

Turvavyöt, puskurit, sivuponttoonit, kromiteräksestä valmistettu putkirunko sekä ajovarusteet takaavat kuljettajan turvallisuuden. Kartingautoilta vaaditaan paljon ja autot ovat kestotestissä joka päivä.


KAKSI PERUSMALLIA: WMC 0202 ja WMC 0404

UUSI RUNKORATKAISU
Runko on valmistettu sähköisesti kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Materiaali tekee rungosta jäykän ja antaa sille hyvän kuormankantokyvyn. WMC-kallistuksenvakaajien ansiosta ajolinjat säilyvät hyvinä kuljettajan painosta ja pituudesta riippumatta.

KEHITTYNYTTÄ TEKNIIKKAA
Vuokrakäytössä uusi ja tärkeä ratkaisu on kuskin pituuden mukaan säädettävät polkimet. Näin ajomukavuus ja turvallisuus saadaan paremmiksi. Toinen merkittävä parannus ajoturvallisudessa on turvavyöt. Aikaisemmin törmäystilanteissa kuljettaja kolhi itseään ohjauspyörään. Nyt kuljettaja pysyy turvallisesti kiinni, vaikka pysähdys tapahtuisikin nopeasti. Myös kuituvalmisteiset törmäyssuojat edistävät turvallisuutta.

PUHTAASTI VOIMAKAS MOOTTORI

WMC kartingautossa on hyvin vääntävä 4-tahtinen Briggs & Stratton-moottori. 215 ja 296 cc moottorit antavat riittävästi tehoa ja huippunopeutta n. 90km/h. Huippunopeuden voi säätää sisäautoissa 60km/h. Pakokaasuja hillitsee molemmissa WMC-malleissa Finnkat-katalysaattori.


© Order Office Consult Ky 2007